Sökes: Applikationskonsulter

Tickster arbetar med allt större arrangörer och förstärker positionen i befintliga marknadssegment. Vi kommer inom en överskådlig framtid etablera oss på allvar på nya marknader och behöver därför förstärka vår leverans- och supportorganisation med fler applikationskonsulter.

Om Tickster

En gång för inte allt för länge sedan var Tickster festival­­arrangörernas lilla uppstickar­­favorit – idag har vi utvecklats till att bli det största svenska biljett- ­och kassa­systemet med 4 000 arran­görer som kunder och vi säljer en biljett var femte sekund.

#Biljettenärbarabörjan… och därefter sker en mängd transaktioner i Ticksters kassa­system. Bar­försäljning, bords­boknings­­system för dinner­shows, mobila beställningar, betalningar och en mängd andra funktioner. Allt framtaget för att våra arrangörer helt enkelt ska kunna hantera all sin försäljning och evenemangs­hantering i ett och samma system.

Om rollen

Som applikationskonsult på Tickster har du en gedigen kunskap om Ticksters system, produkter och tjänster. Du medverkar dels i projekt när nya arrangörer ska påbörja sin resa med Tickster, och levererar i befintliga kunduppdrag som Tickster-expert.

När en fotbollsklubb ska öppna upp nästa säsong för försäljning kanske du får uppdraget att lägga upp försäljningen i Tickster och reda ut vilka biljetter ska säljas och i vilka kanaler ska försäljning ska ske. Restaurangerbjudanden läggs upp. Paketerbjudanden konfigureras. Försäljningskampanjer förbereds. Mängder av artiklar skapas och detaljer justeras. Förutom att få alla detaljer och logik på plats skriver du informationstexter och ser till att det blir snyggt och matchar arrangörens grafiska profil.

Kanske ska ett stort kulturhus använda Ticksters kassasystem i restauranger, barer och kiosker? Då lägger du upp sortimentet i samråd med kunden, installerar och konfigurerar kassaenheter, kortterminaler och skrivare.

Om arrangörens marknadsavdelning behöver rätt rapporter för att analysera försäljningen – eller ekonomiavdelningen en genomgång av vilka underlag som behövs i bokföringen – då håller du en utbildning och ger rekommendationer.

Du kommunicerar kontinuerligt med kunden och dina kollegor på Tickster. Du jobbar snabbt och effektivt och har ett sjukt sinne för detaljer – när ett evenemang läggs upp till försäljning missar du inga detaljer och inställningar, och du kan vända och vrida på en rapport i Excel för att identifiera varför siffror inte går ihop. 

Du har troligen flera uppdrag igång parallellt, och mellan uppdragen hoppar du in på System Support och hjälper arrangörer via mail och telefon.

Är du den vi söker? Kontakta oss på jobb@tickster.com.
Vi söker personal både till Göteborg och Arvika.

För arrangörer. Av arrangörer.

Vårt arv av att själva anordna festivaler lever kvar i oss än idag – vi har upplevelser och service i vårt DNA. Därför är vi noggranna med att värna om att det ska vara kul att jobba på Tickster och att det inte enbart beror på att vi utvecklar bra produkter och har nöjda kunder – det börjar med kollegorna. Kanske är det rentav den viktigaste anledningen till att vi trivs och gillar att gå till jobbet; vi är stolta över vår hjälpsamma sam­arbets­­kultur och över varandras kunskaper och erfaren­heter.

En stor del av vår utveckling görs tillsammans med våra kunder. De vet bäst hur deras vardag ser ut och hur den förändras. Då vill vi hänga med. Men självklart är en en stor del av vår utveckling också triggad av vårt eget innoverande. Kontinuerlig produkt­utveckling och kontinuerliga förbättringar är en självklarhet för oss på Tickster!

Tickster Professional Services

Tickster Professional Services är avdelningen som hanterar Ticksters samtliga support- och leverans­erbjudanden gentemot våra arrangörer och biljett­köpare. De ingående teamen jobbar med allt från biljett- och system­support, dokumentation och utbildning till projekt­ledning och på-plats-leverans av utrustning.