Vi söker en junior systemutvecklare för att utveckla Sveriges största biljett- och kassasystem

med uppdrag att öka systemens flerspråkiga funktionalitet

Om Tickster

En gång för inte allt för länge sedan var Tickster festival­­arrangörernas lilla uppstickar­­favorit – idag har vi utvecklats till att bli det största svenska biljett- ­och kassa­systemet med 4 000 arran­görer som kunder och vi säljer en biljett var femte sekund.

#Biljettenärbarabörjan …och därefter sker en mängd transaktioner i Ticksters kassa­system. Bar­försäljning, bords­boknings­­system för dinner­shows, mobila beställningar, betalningar och en mängd andra funktioner. Allt framtaget för att våra arrangörer helt enkelt ska kunna hantera all sin försäljning och evenemangs­hantering i ett och samma system.

Läs mer om våra kundsamarbeten här: Våra kunder

I dag har vi kontor i Arvika och Göteborg och vi letar ständigt efter nya talanger som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Vi är stolta över vår hjälpsamma samarbets­kultur och över varandras kunskaper och erfarenheter – men också över vårt fokus på att alltid ha kul tillsammans.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: Jobba på Tickster Development

Just nu söker vi en förstärkning till vårt utvecklingsteam, genom en junior Systemutvecklare med lokaliseringsinriktning, i antingen Arvika eller Göteborg. Uppdraget innebär i korthet att möjliggöra flerspråkig funktionalitet i Ticksters olika evenemangsverktyg för att nå ut med vårt erbjudande till fler. Tjänsten är en visstidsanställning på minst 6 månader och vem vet; är du rätt person för Tickster så finns möjlighet till en längre anställning.

Låter det här som något för dig?

Om rollen

Som Junior Systemutvecklare med lokaliseringsinriktning kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra evenemangsverktyg kan nå en ännu bredare publik, detta genom att möjliggöra flerspråkig tillgänglighet. Det innebär konkret att ditt uppdrag blir att djupdyka in i hjärtat av våra produkter och dess kod för att justera dessa så att de fullt ut har stöd, inte bara för flera språk utan också för de skilda uppfattningar som finns kring hur man skriver ett datum, vilket slags decimalavskiljare man ska ha etc.

Våra publika produkter - de som vänder sig mot biljettköpare - är redan lokaliserade. Nu är det dags att gå vidare med de administrationsverktyg som används av arrangörerna. Det finns en hel del infrastruktur, upptrampade stigar och erfarenhet kring hur detta ska göras. Men, att gå därifrån till att faktiskt få det gjort - det är där du kommer in.

I jobbet ingår att: 

 • Granska och anpassa befintlig kod för att möjliggöra flerspråkig funktionalitet
 • Samarbeta med våra utvecklarteam för att säkerställa korrekt tillvägagångssätt för lokalisering och anpassning av användargränssnitt
 • Skapa tester i syfte att säkerställa att framtida ändringar inte förstör något kring språk, valutor och datum.
 • Delta aktivt i kodgranskningar och tekniska diskussioner för att upprätthålla hög kvalitet
 • Tillsammans med andra i teamet hantera och prioritera uppgifter och projekt med hjälp av JIRA

Vi tror att du:

 • Är en ödmjuk lagspelare
 • Tycker att mjukvaruutveckling är bland det roligaste som finns
 • På riktigt gillar att lära dig nya saker, hela tiden
 • Har relevant studieinriktning inom systemutveckling
 • Gärna är hemmastadd i hur man använder github på bästa sätt
 • Har erfarenheter  inom C# och .Net
 • Är med på att kommunikation är viktigt.

Notera att det här jobbet inte primärt handlar om att faktiskt översätta text från ett språk till ett annat - för detta tar vi hjälp av översättare. Det handlar om att göra det möjligt

Om du är redo att ta dig an en spännande utmaning och vara en viktig aktör i att göra våra produkter tillgängliga för en bredare publik, är du välkommen att skicka in din ansökan till jobb@tickster.com

Har du frågor om tjänsten eller om hur det är att jobba hos oss, maila eller ring Jenny, vår Head of People, på jenny.thalin@tickster.com eller 070-8684098.

Kontakta oss…