Born in Arvika.

En gång för inte allt för länge sedan var vi festival­­arrangörernas lilla uppstickar­­favorit – i dag har vi utvecklats till att bli det största svenska biljett- ­och kassa­systemet med 4 000 arran­görer som kunder och vi säljer en biljett var femte sekund.

Vi är naturligtvis kvar i Arvika men också i en charmig lägenhet vid Vasaplatsen i Göteborg.

#Biljettenärbarabörjan

…och därefter sker en mängd transaktioner i den del av Tickster som är betecknad som ett kassa­system. Bar­försäljning, bords­boknings­­system för dinner­shows, mobila beställningar, betalningar och en mängd andra funktioner. Allt framtaget för att våra arrangörer helt enkelt ska kunna hantera all sin försäljning och evenemangs­hantering i ett och samma system.

Vi har fortfarande kvar vår arrangörs­­själ i form av vår jordnära kundservice. Vi hjälper fortfarande till på plats när det behövs teknisk assistans. Och vi utvecklar fortfarande Tickster för att möta nya krav och önskemål från branschen, våra kunder – och inte minst oss kollegor.

För arrangörer. Av arrangörer.

Vårt arv av att själva anordna festivaler lever kvar i oss än idag – vi har upplevelser och service i vårt DNA. Därför är vi noggranna med att värna om att det ska vara kul att jobba på Tickster och att det inte enbart beror på att vi utvecklar bra produkter och har nöjda kunder – det börjar med kollegorna. Kanske är det rentav den viktigaste anledningen till att vi trivs och gillar att gå till jobbet; vi är stolta över vår hjälpsamma sam­arbets­­kultur och över varandras kunskaper och erfaren­heter.

En stor del av vår utveckling görs tillsammans med våra kunder. De vet bäst hur deras vardag ser ut och hur den förändras. Då vill vi hänga med. Men självklart är en en stor del av vår utveckling också triggad av vårt eget innoverande. Kontinuerlig produkt­utveckling och kontinuerliga förbättringar är en självklarhet för oss på Tickster!

Tickster Professional Services

Tickster Professional Services är avdelningen som hanterar Ticksters samtliga support- och leverans­erbjudanden gentemot våra arrangörer och biljett­köpare. De ingående teamen jobbar med allt från biljett- och system­support, dokumentation och utbildning till projekt­ledning och på-plats-leverans av utrustning.

Just nu söker vi personal till våra team som jobbar med biljett­support och arrangörs­support i Arvika och Göteborg!

Hur ser din dag ut på Tickster Ticket Support?

Som medarbetare på Tickster Ticket Support jobbar du på vårt kontor i Arvika och ger support till biljettköpare. Via mail, telefon och chatt svarar du på frågor och bokar biljetter till alla tusentals evenemang som säljer sina biljetter via Tickster.

Kanske hjälper du någon att förnya sitt säsongskort hos en hockeyklubb, föreslår bästa lediga platserna i en teater­salong, återbetalar biljetter för ett inställt evenemang, lägger en grupp­bokning till en konsert, eller hjälper någon att köpa till mat och dryck till sitt musikal­besök.

Ibland ägnar du dig åt felsökning; kanske utforskar du varför en betalning inte gått igenom, eller varför någon inte kan logga in till Tickster för att administrera sina biljetter.

Du är noggrann. Du vill inte att det blir fel datum om någon ska köpa biljetter till en konsert eller musikal för att fira sin 50-årsdag med släkt och vänner 🙂

Du pratar (eller chattar eller video­samtalar) en massa med dina kollegor; resonerar, ber om synpunkter eller ger råd, och har kul.

Du samarbetar med dina kollegor på System Support, som jobbar med alla arrangörer. Kanske har du upptäckt att det står fel tid på ett evenemang, eller att informationen är otydlig kring en konsert.

Du samarbetar även med Ticksters utvecklings­avdelning, tex om något inte fungerar som det ska eller om du har förslag på något som kan förbättras i Ticksters system.

Låter det intressant att jobba på Tickster Ticket Support? Kontakta oss på jobb@tickster.com.

Hur ser din dag ut på Tickster System Support?

Som medarbetare på System Support har du en gedigen kunskap om Ticksters system, produkter och tjänster. Det är till dig arrangörerna vänder sig till när de har frågor kring systemet.

Du vägleder kunder i systemet och ger råd, och ägnar dig åt teknisk felsökning och problem­lösning. Kanske hjälper du en festival att lägga upp sin biljett­försäljning, eller en hockeyklubb att skapa sin arenalayout, felsöker en diff i en ekonomirapport i Excel, eller felsöker nätverksproblem i en kassa som en arrangör hyrt för sin barförsäljning.

Noggrannhet är viktigt i jobbet, så du har ett sinne för detaljer. När ett evenemang läggs upp till försäljning missar du inga detaljer och inställningar, och du kan vända och vrida på en rapport i Excel för att identifiera varför siffror inte går ihop.

Du pratar (eller chattar/­video­samtalar via Slack) en massa med dina kollegor, resonerar, ber om synpunkter eller ger råd.

Du samarbetar med utvecklings­avdelningen kring buggar, testning och funktionalitet som behöver adresseras. Du medverkar i både stora och små kund­projekt, och vägleder nya arrangörer igång med Tickster.

Du håller utbildningar för nya och befintliga arrangörer, i huvudsak på distans men ibland på plats hos kunden.

Kanske skriver du då och då en SQL-fråga för att få ut specifik information ur data­basen, som behövs för att svara på en udda frågeställning.

Då och då åker du ut till kunder och evenemang och t ex hjälpa till med att etablera entréer och kassa­lösningar, och stötta dem under evenemangets gång.

Låter det intressant att jobba på Tickster System Support? Vi söker personal både till Arvika och Göteborg. Kontakta oss på jobb@tickster.com.