Hej! Är du sugen på att joina vårt team?
Scrolla ner så lär du känna oss lite bättre.

Lediga jobb

Kärlek i Kungs­trädgården.
Målgång i Mora. Skratt på Södra.

”Vi är där. Vi syns inte, men vi är där.”

Via det ”white label”-system vi Ticksters byggt köps det varje minut 8 st förväntningar. Åtta drömmar om oförglömliga upplevelser. Ett system som låter arrangören fokusera och besökaren uppleva. Tickster växte fram ur en ikonisk tid då Arvikafestivalen var Nordeuropas viktigaste mötesplats för alternativ musik.

Synthare, gothare, punkare, levde alla sida vid sida i en bubbla under fem magiska dygn varje år. Och mitt i allt detta stod vi arrangörer, funktionärer och eldsjälar.

Våra grundare, som på den tiden drev just denna festival, ansåg att det fanns så mycket mer att önska av ett biljettsystem, än de som fanns tillgängliga. Där och då lades grunden för biljett- och kassasystemet Tickster. Vad som startade med gaffatejp, scenstaket och nudlar är nu ett av de mest sofistikerade systemen och ett viktigt verktyg för tusentals arrangörers dagliga verksamhet. Ett system vi byggde till oss själva, men som helt enkelt blev för bra för att inte erbjuda andra.

Välkommen till Tickster!

4 000 arrangörer använder idag våra produkter för att årligen sälja över 6 000 000 biljetter till en fantastisk mångfald av upplevelser.

Vasaloppet
Liseberg
Sweden Rock
Mejeriet
Stockholm Pride
China-teatern
Färjestad BK
Södra teatern
Pustervik
Pixbo Wallenstam IBK
Uppsala Konferens & Kongress
Elmia – mässarrangören i Jönköping

Från mjukvara till hårdvara – vi designar och utvecklar våra produkter inhouse. Det är riktigt kul att få vara med i utvecklingen av det nu största biljett- och kassasystemet på svenska marknaden och att få skapa produkter som verkligen används… och det av tusentals personer varje dag.

Webshop

Arrangörer säljer biljetter och produkter i webshoppar med egen design.

Manager

Arrangörsadmin, rapporter, analyser och total överblick under ett tak.

BoxPoint

Mobila system och hårdvara för entré, insläpp och återförsäljare.

Blink

Hårdvara och mjukvara till robust – men enkelt – kassasystem.

Express Order

Keep it simple mobile ordering: Beställ och swisha – utan någon app.

Support

Personlig arrangörs- och kundsupport på Värmländska 🙂

Från skogens sång till havets horisont

Säg hej till några av de 45+ härliga personer du hittar i Värmland och på Västkusten.

Jörgen Olofsson

Jörgen, projektledare

Pappa, sjätte generationens gårdsägare i Brunskog, 2 mil utanför Arvika, glad hemvändare, projektledare på Tickster.

”Det känns fantastiskt att kunna jobba i framkant för så många stora kunder under dagen, men äta middag mitt ute i skogen med familjen på kvällen. Jag tror inte så många har reflekterat över att de kan få ett utmanande och uppkopplat jobb utan att välja bort landskapets lugn och energi.”

Har du några frågor om hur det är att jobba med oss eller varför man flyttar från Stockholm?

Maila Jörgen

Sonja Jespersdotter

Sonja, Team Lead, Ticket Support

Säger ”e människ” fast hon inte kommer från Sunne.

”För mig är det en speciell känsla att promenera till jobbet, hälla upp en varm “köpp” och sen öppna växeln. Man vet liksom inte vem som kommer ringa, eller vilket evenemang de ska på. Ibland står vi dessutom i knädjup snö och försöker överrösta rallybilar eller småviskandes bakom ett draperi på en teater och hjälper arrangörerna på plats. De e livet de”

Oavsett, är det inte helt otroligt att ibland få hjälpa så många som 150 personer på en dag? När lösningen ibland är ett snabbt klick bort, och då få en fullständigt lyrisk gäst på andra sidan som belöning, herregud. En dag ringde en go farbror på 92 år, han ville på teater han. Tror jag la en halv dag på honom istället :). Men då kom han iväg också.”

Har du några frågor om hur man kan vara glad en hel dag?

Maila Sonja

Värmlands varma vagga

Tickster (huvudkontor)
Magasinsgatan 8
671 31 Arvika
0570-13297

Hitta hit

3 timmar med tåget västerut från Stockholm, i Värmlands skrattande skogar möts du av ett varmt, sjungande, flitigt folk; Jössehäringar. Det var bland folket den legendariska Arvikafestivalen föddes, och det var i festivalens elektriska glänta i skogen som Tickster tog sina första nyfikna steg. Än idag är skogen vårt hem, och kontoret i Arvika har en speciell plats i våra liv.

Västkustens vida vatten

Tickster
Götgatan 16
411 05 Göteborg
031-186030

Hitta hit

Brunnsparken – ett stenkast från Centralstationen och med utsikt mot vallgraven. Med tanke på den centrala roll Tickster nu har i Evenemangssverige, känns det bara naturligt med ett modernt kontor mitt i smeten.

Kontakt os…