Webshop – med egen branding

Ert varumärke i fokus

Tickster är byggt för att lyfta fram ert varumärke som arrangör och stärka er relation med era besökare. Därför får ni en egen webbshop som ni kan anpassa till er egen grafiska profil så att det är ni som blir avsändare och ansiktet utåt vid försäljning av era biljetter, säsongskort och merchandise. Shoppen kan ni länka till direkt från er egen hemsida, partnersidor, evenemangs­kalendrar etc.

Animering med brandade Tickster-tjänster

Du kan även publicera dina evenemang på evenemangsportalen Tickster.com för att nå ut till en bredare publik. Eller, förstås, på sociala medier.

Men det är inte bara på webben ni kan få ert varumärke att slå igenom. Du kan även ladda upp egna logotyper och bilder på PDF-biljetter och presentkort, ändra färger på kvitto­mail och digitala Wallet-biljetter. Till och med ikonen som syns i push-notiser för besökaren när evenemanget närmar sig går att byta ut till er logotyp eller symbol.

Mobil prestanda

Utöver bra möjligheter till branding har vi även sett till att din webshop laddas snabbt som möjligt, även på lite långsammare mobiltelefoner och uppkopplingar. Vi är övertygade om att användarupplevelsen måste vara top notch vad gäller prestanda för att dina kunder ska orka och kunna köpa biljetter till dina evenemang. Det är också anledningen till varför vi inte kräver köparen på inloggningsuppgifter eller kontoskapande i samband med biljettköp.