Biljettpotter och flex-abonnemang

Med Ticksters biljettpotter kan ni paketera och sälja en pott av biljetter i ett och samma köp. Kunder kan sedan logga in och hämta ut biljetter via sitt konto. Givetvis kan ni styra begränsningar och regler för era biljettpotter!

Biljettpotter kan användas överallt och inom alla segment!
För idrottsklubbar används biljettpotter generellt för företagsförsäljning eller b2b men även som ett extra värde för säsongskortsinnehavare att kunna bjuda med en vän till en match. Men biljettpotter kan lika gärna användas hos teatern eller konserthuset i form av ett flex-abonnemang där man kan låta kunder köpa en pott som är giltig för till exempelvis höstens föreställningar eller motsvarande.

När ni sätter upp en biljettpott i Tickster ställer ni in parametrar såsom vilka evenemang man ska kunna hämta ut biljetter till, hur många biljetter biljettpotten skall innehålla samt biljettpottens pris. Det går också att differentiera innehållet i en biljettpott för att begränsa var i arenan, när och hur man kan hämta ut biljetter.

Efter att biljettpotten är skapad kan kunder köpa dessa online eller via biljettkassan. När kunden väl har köpt sin biljettpott får de tillgång till potten på sitt konto. Där kan de alltid se aktuellt saldo och gå in och hämta ut biljetter till de evenemang som är publicerade och släppta till försäljning!