Biljettcentrum & Destinationsbolag

Om det finns någon bransch som ställer stora krav på ett flexibelt biljettsystem så är det ett biljettcentrum. Att kunna hantera allt ifrån konserter och festivaler till barnteatrar och bioföreställningar kräver inte bara enkelhet och överskådlighet utan också de där lite avancerade funktionerna som kanske bara används ibland. Tickster's got you covered.

Ticksters system låter dig hantera flera arenor, med stöd för hantering av ombud, för att försäljningen till dina produktioner och evenemang ska kunna följas upp och administreras så smidigt som möjligt.

För varje produktion eller event kan du skapa egna utseenden så att den grafiska kommunikationen blir så lik andra försäljningskanaler som möjligt.

Du kan även skapa kampanjer för presale, “early bird” och liknande, med olika typer av regler för när rabatten slår igenom.

Med hjälp av vår Sales Tracker kan både du låta dina partners följa försäljningsstatistiken för sina respektive event.

Några av våra kunder inom biljettcentrum & destinationsbolag:

Biljettcentrum

Biljettcentrum ägs tillsammans av Umeå Teaterförening och Umeå Folkets Hus och säljer biljetter till de flesta kultur- och nöjesevenemang i Umeå, på uppdrag av flera olika arrangörer.