Dinnershow & Julbord

Flera av Nordens mest framgångsrika showproducenter bokar och hanterar årligen fler än två miljoner nöjda middagsgäster med hjälp av Ticksters enkla verktyg för bordsbokning.

Miljontals gäster i sittande sällskap har passerat genom Ticksters system genom åren. Därför vet vi hur krävande det är att framgångsrikt genomföra en kväll med sällskapssittningar, hur många saker under kvällen som bara måste fungera och inte minst hur kritiskt det är att viktig bokningsspecifik information distribueras till rätt person vid rätt tillfälle. För att detta ska kunna göras effektivt, säkert och inte minst på ett enkelt sätt har vi tagit fram Tickster-tjänsten Table Management. Detta är en fullt integrerad del i Ticksters plattform och stöttar alla moment i processen – från planering till utvärdering och bokslut av evenemanget.

Några av våra kunder inom dinnershow & julbord:

Liseberg

Liseberg är Göteborgs största livescen! Hos dem kan du uppleva glittrande krogshower, hoppa i takt till de hetaste artisterna eller bara njuta av glada skratt i goda vänners lag.

Showtic / Moment Group

Showtic är en del av Moment Group AB där produktionsbolagen 2Entertain AB, 2Entertain Sverige AB och Wallmans Group också ingår. Dessutom äger och driver koncernen arenor och teatrar b.la. China...