Festivaler & Större Event

Tickster har sitt arv i Arvikafestivalen och har mer än 15 års erfarenhet av festivalbranschen. Vi kan därför med självförtroende säga att vi vet fullt ut vad det innebär att arrangera en festival från bokningstillfället, till alla de utmaningar man kan stöta på ute "på fältet", till att man packar ihop och börjar ladda om för nästa festival.

Allt började egentligen med Arvikafestivalen. Som arrangörer av festivalen såg vi själva att det fanns mycket mer att önska av ett biljett- och försäljningssystem. Så med all vår kunskap och allt vi visste om hur “verklighetens festival” fungerar samlade vi ihop rätt kompetenser och påbörjade bygget av systemplattformen Tickster. Det tog inte lång tid innan vi insåg att det här är för bra för att inte erbjuda andra arrangörer. Snabbt fick vi in en fot på svenska festivalmarknaden och börjande användas av fina varumärken såsom Way Out West, Peace & Love, Sweden Rock, Storsjöyran, Brännbollsyran och många fler.

Med vår egen festivalbakgrund är det ingen hemlighet att festivaler ligger oss lite extra varmt om hjärtat och för dig som festivalarrangör kan Tickster bidra med allt du behöver för en lyckad försäljning: Från biljettförsäljningen innan festivalen, till paketering av resor och hotell, mat, merchandise med mera – men även för de där brinnande första festivaltimmarna där entrén och armbandsutlämningen bara måste fungera och försäljningen i barerna och knallarna går på högvarv.

Tickster har ett unikt know-how och kan bidra med mycket mer än bara det tekniska systemet. Varje sommar hyr vi ut personal från vår System Support, som bidrar med utbildning av funktionärer, on-site-support och mycket mer till fler än 120 evenemang!

Tips: Läs gärna vår artikel Hur gör man ett bra insläpp till ett event?

Några av våra kunder inom festivaler & större event:

Arvika Hamnfest

Arvika Hamnfest är en årlig musikfestival som anordnas i hamnen i början av augusti sedan 2004. Festivalen har fyra scener – Varvet, Kaptenen, Bryggan & Piren.