Konsert- & Operahus

Vi har genomfört installationer av vårt system på en mängd olika konsert-, operahus över hela landet såsom Uppsala Konsert & Kongress, Kulturhuset spira och många fler. Med vår långa erfarenhet och breda kompetens så kan vi hjälpa er med mycket mer än bara ett system för biljettförsäljning.

Som konsert- eller operahus kan du använda Ticksters system för hela din affär – Med unik funktionalitet för att samla all försäljning i ett och samma system! Från försäljning online, till försäljning på plats, abonnemang och presentkort till kommunikation och marknadsföring mot era besökare, givetvis signerat ert egna varumärke!

Tickster kan erbjuda ett komplett system med alla de verktyg ni behöver för att lyckas med er försäljning!

Vi är också medvetna om att inget Konsert- eller Operahus är den andra likt och att anpassningar av lösningar och funktioner krävs. Vårt system är skalbart, flexibelt och kan anpassas efter era unika behov och utmaningar. Givetvis kan ni också koppla ihop Tickster med era andra system, vi har kraftfulla API:er för att integrera biljett och försäljningssystemet med hemsida, CRM, ekonomisystem eller motsvarande för att underlätta administration och dataöverföring.

Några av våra kunder inom konsert- & operahus:

Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress har sedan invigningen 2007 etablerat sig som en av Nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser. De presenterar ett utbud som präglas av mångfald, angelägenhet och...

Kulturhuset Spira / Smålands Musik & Teater

Sedan november 2011 är Kulturhuset Spira ett nav för professionell scenkonst i Jönköpings län. Målet för verksamheten är att verka för ett bra liv i en attraktiv region, genom att...