Ligasport

En stor mängd klubblag i landets olika ligor använder Tickster för försäljning av matchbiljetter och i många fall för all sin totala försäljning. Färjestad, Rögle, Pixbo innnebandy och RIK är bara några av de klubbar som valt långsiktiga samarbeten med Tickster som leverantör av deras biljett- och betalsystem.

Som sportklubb kan du använda Ticksters system för hela din affär – från försäljning online, försäljning i arenan, kommunikation med era besökare, och allt som krävs för att hantera en match och skapa en magisk upplevelse för era fans.

Biljettsystem – extra allt.

Biljettförsäljning. Insläpp. Platsreservationer eller så kallade ”holds”. Pottbiljetter för företagskunder. Restaurang- och loger. Merch. You name it. Genom att i flera år konstant utvecklat vårt system tillsammans med våra kunder täcker vi in allt som en klubb behöver för att framgångsrikt genomföra en säsong.

Med hjälp av vårt kassasystem Blink säljs mat, dryck och merch – till och med från din sittplats via mobilen om du så vill. Utan att kräva onödig nedladdning av appar eller liknande. Fördelen med att allt är integrerat och sker i ett och samma system blir att ni enkelt kan få ut en matchrapport som visar på den totala försäljningen från en match; så ni ska slippa klippa och klistra ihop rapporter från en mängd olika system som inte talar med varandra.

Några av våra kunder inom ligasport:

Färjestad BK

Färjestad BK, tidigare Färjestads Bollklubb, bildad 10 november 1932, är en idrottsförening i Karlstad som tillhör Sveriges mest framgångsrika ishockeyklubbar som huserar i Löfbergs Arena.

Borås Basket

Borås Basket bildades i september 1952 som KFUM Borås. Klubben bedriver herr-, dam-, ungdoms, rullstols-, och Olympic-verksamhet. Herrlaget spelar i Svenska Basketligan herr sedan säsongen 2007/2008.

HV71

HV71, hemmahörande i arenan Husqvarna Garden, är en ishockeyförening med representationslag i både SHL och SDHL. Alltså i högstaserien både på herr- och damsidan. Med sina fem SM-guld tillhör de...

BIK Karlskoga

BIK Karlskoga, tidigare Bofors IK, är en ishockeyklubb som spelar i den näst högsta divisionen i Sverige, Hockeyallsvenskan. Laget spelar sina hemmamatcher i Nobelhallen i Karlskoga.

IBF Falun

IBF Falun är en innebandyklubb med både dam- och herrlag representerade i eliten; damerna spelar i från säsongen 2020/2021 i Svenska Superligan för damer och herrarna i Svenska Superligan.