Ligasport & Sport

Mängder av klubblag i landets olika ligor och större sport­events använder Tickster för försäljning av biljetter – och i många fall för all sin försäljning. Färjestad, Rögle, Svenska Skidspelen, Nordea Open, Pixbo innebandy och RIK är bara några exempel på klubbar och arrangörer som valt långsiktiga samarbeten med Tickster som leverantör av sitt biljett- och betalsystem.

Som sportklubb eller -arrangör kan du använda Ticksters system för hela din affär, vare sig det handlar om försäljning online eller i arenan. Du kan kommunicera digitalt med era besökare och göra det mesta av vad som krävs för att hantera en match eller event på ett proffsigs sätt och skapa en magisk upplevelse för era fans.

Biljettsystem – extra allt.

Biljettförsäljning. Insläpp. Platsreservationer eller så kallade ”holds”. Pottbiljetter för företagskunder. Restaurang- och loger. Merch. You name it. Genom att i flera år konstant ha utvecklat Tickster tillsammans med våra kunder täcker vi in allt som en klubb behöver för att framgångsrikt genomföra en säsong.

Med hjälp av vårt kassasystem Blink säljs mat, dryck och merch – till och med från din sittplats via mobilen om du så vill. Dessutom utan att kräva onödig nedladdning av appar eller liknande.

Fördelen med att allt är integrerat och sker i ett och samma system blir att ni enkelt kan få ut en matchrapport som visar på den totala försäljningen från en match; så ni ska slippa klippa och klistra ihop rapporter från en mängd olika system som inte talar med varandra.

Några av våra kunder inom ligasport & sport:

Färjestad BK

Färjestad BK, tidigare Färjestads Bollklubb, bildad 10 november 1932, är en idrottsförening i Karlstad som tillhör Sveriges mest framgångsrika ishockeyklubbar som huserar i Löfbergs Arena.

HV71

HV71, hemmahörande i arenan Husqvarna Garden, är en ishockeyförening med representationslag i både SHL och SDHL. Alltså i högstaserien både på herr- och damsidan. Med sina fem SM-guld tillhör de...

Nordea Open

Båstad Tennisstadion grundades av Ludwig Nobel, brorson till Alfred Nobel som anlade en tennisbana 1907 där vi idag hittar dagens Centre Court. Tennisstadion tillsammans Hotel Skansen genomgick en omfattande ombyggnation...

BIK Karlskoga

BIK Karlskoga, tidigare Bofors IK, är en ishockeyklubb som spelar i den näst högsta divisionen i Sverige, Hockeyallsvenskan. Laget spelar sina hemmamatcher i Nobelhallen i Karlskoga.

IBF Falun

IBF Falun är en innebandyklubb med både dam- och herrlag representerade i eliten; damerna spelar i från säsongen 2020/2021 i Svenska Superligan för damer och herrarna i Svenska Superligan.

Funktioner & tjänster som används av kunder inom ligasport & sport: