Mässa & Konferens

Öl- och whiskeymässor, matmässor, båtmässor, trädgårdsmässor, bilträffar, jubileumskvällar - listan kan göras lång på evenemang där Ticksters biljettsystem används. Vi har förmånen att jobba med några av Sveriges största (ex. Elmia och Nolia) och mest kravställande mässarrangörer men även de som kanske nyttjar systemet för en årlig konferens eller bankett.

Behoven ser givetvis olika ut beroende på evenemang och arrangör men man kan oavsett vara trygg med att man i Tickster finner de verktyg som behövs för att på ett kvalificerat sätt kunna genomföra sitt evenemang.

Fördelen med att jobba med “slottider” har många mässarrangörer upptäckt. Dvs dela upp besökarna på givna tider för att därigenom kunna sälja så många biljetter som möjligt fördelat över dagen/dagarna. Det är även vanligt förekommande att arrangören säljer mat/dryck/dryckeskuponger/merchandise i samband med biljettförsäljningen. Det är enkelt att antingen sälja det som paket i Tickster, eller som separata tillvalsmöjligheter beroende på vad man anser vara den bästa lösningen för sitt eget evenemang. Värdebeviset för det kunden har köpt har kunden (som en QR-kod) sedan i sin mobil och kan enkelt scannas hos respektive utställare för att erhålla det man har förbetalt.

Fribiljetter är en viktig del i mässammanhang, det är inte ovanligt att utställarna själva har en pott av biljetter som fördelas ut till anhöriga/partners/kunder. För att möta det behovet har Tickster en smart och logisk “pottbiljetts”-hantering. Du kan själv som arrangör fördela ut ett definierat antal biljetter som utställaren sedan kan distribuera vidare till de sina. Antingen att utställaren administrerar och utfärdar biljetter eller att anhörig/partner/kund själv hämtar ut sina biljetter.

Givetvis kan Tickster även leverera bra statistik och underlag på vem som utfärdat biljetter och hur många som sedan de facto nyttjats (scannats i entrén).

Hör gärna av er för att prata om vad vi kan hjälpa till med för er mässa eller konferens.

Några av våra kunder inom mässa & konferens:

Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress har sedan invigningen 2007 etablerat sig som en av Nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser. De presenterar ett utbud som präglas av mångfald, angelägenhet och...

Taste Events

Taste Events är ett eventbolag som är specialister på mat- och dryckesarrangemang av olika slag. Taste Events arbetar enbart med företag av högsta kvalité och tillsammans med de mest engagerade...

Numera Mässor

Numera Mässor, en av Sveriges största mässarrangörer, har sitt huvudkontor i Malmö. Varje år producerar deras passionerade medarbetare arrangemang i hela landet som drar över 200 000 besökare och 3 000 utställande...