Teater

Shakespeare, Strindberg, Norén och Dostojevskij i all ära. Men det är inte enbart klassiska uppsättningar som det säljs biljetter till via Tickster. Indieteatrar (likt Teater Galeasen), privatteatrar (likt Teater Brunnsgatan fyra och Chinateatern), Teater och konsertscener (likt Södra teatern) och inte att förglömma alla riksteateranslutna teatrar vi samarbetar med, ger alla en stor variation av både utbud och behov.

En teaterarrangör nyttjar i vissa fall endast basala delar av Ticksters omfattande biljettsystem. Det kan röra sig om en onumrerad entrébiljett med ett lagersaldo som alltid är detsamma år in och år ut. I andra sidan av spektrat hittar vi de som har behov av att prisdifferentiera sin stora numrerade teatersalong och i tillägg till det vill jobba aktivt med kampanjer och merförsäljning.

Oavsett var du befinner dig på skalan och vilka behov du har i din roll som teater-arrangör kan vi erbjuda rätt verktyg och dessutom en stor mängd erfarenhet från hur andra arrangörer i en situation liknande din väljer att nyttja Ticksters olika lösningar.

Värt att notera är även att Ticksters biljettkasseprogram BoxPoint är mycket väl lämpat för er som dels har en biljettkassa i er teater, men även för er som jobbar mycket med bokningar via telefon och mail.

Några av våra kunder inom teater:

Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress har sedan invigningen 2007 etablerat sig som en av Nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser. De presenterar ett utbud som präglas av mångfald, angelägenhet och...