Arena

Ett stort antal större kultur, sport och multiarenor använder idag Tickster för sin försäljning! Vårt flexibla system och vår breda erfarenhet gör att vi kan anpassa oss efter din arenas unika behov och utmaningar.

Tickster är det enda systemet på den svenska marknaden som kan erbjuda en helt integrerad lösning för biljett-, restaurangs- och kassa­system. Ticksters plattform passar därför såväl den lilla som den stora arenan. Med Ticksters system kan ni erbjuda era biljettköpare och besökare en smidig och enkel kundresa med unika paketeringsmöjligheter; från bokningstillfället till att de lämnar er arena.

Som ”Arenakund” till Tickster får ni möjlighet att jobba med unika försäljnings- och statistikrapporter, som samlar arenans totala konsumtion i en och samma rapport och därtill producerar bokföringsunderlag. Att använda ett och samma system för all er försäljning ger nya insikter om er totala affär och öppnar upp nya möjligheter för att testa nya idéer och snabbt se resultaten av dessa.

Några av våra kunder inom arena:

Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress har sedan invigningen 2007 etablerat sig som en av Nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser. De presenterar ett utbud som präglas av mångfald, angelägenhet och...