Sveriges största biljett- och kassa­system

Ta din försäljning och evenemangs­hantering till nästa nivå med Ticksters kraftfulla plattform. Vi är i dag Sveriges största leverantör av integrerade biljett- och kassa­system och finns inom alla delar av upplevelse­industrin.

  • Ökad försäljning och konverterings­grad
  • Ökad effektivitet och översiktlighet
  • Minskad administration

Flexibel och skalbar evenemangsplattform

Ticksters plattform består av ett ekosystem av evenemangs­verktyg – från biljettsystem och entré­lösningar till kassa­försäljning och bords­hantering för restaurang, kiosk och bar.

Tillsammans med dig skräddarsyr vi en lösning som kan utveckla just din evenemangs­försäljning på bästa sätt. Dra nytta av helheten i plattformen eller starta med de delar som passar dig – flexibelt och skalbart!

Innovativt biljettsystem

Genom effektiv omnikanalshantering möter du dina biljettköpare i rätt kanal för din målgrupp – online, över disk, på telefon eller via biljettombud. Lagersaldon och artiklar synkroniseras i realtid till alla säljkanaler. Biljettsystemet är fullt ut integrerat med kassasystemet inne på arenan – för attraktiv paketering tillsammans med mat, dryck eller merchandise.

Läs mer…

Fullskaligt kassasystem

Serva dina besökare med ett smidigt och evenemangs­anpassat kassa­system för restaurang, bar och kiosk – fullt integrerat med biljettflödet. Kortbetalning, Swish eller mobil orderhantering med “click & collect” för minskade köer och ökade snittkvitton. Vi erbjuder POS-kassor för både fast installation och att hyra för enstaka events – alltid plug ’n play!

Läs mer…

Ditt varumärke i fokus

Ditt varumärke i fokus och 100% din grafiska profil längs hela kundresan – i webbshop, e-postutskick, kundkonto och biljetter. En enhetlig marknads­kommunikation stärker ditt varumärke, därför går samtliga touch points med dina kunder att anpassa utifrån din grafiska profil.

Smidigt insläpp

Ett smidigt insläpp är av högsta vikt för ett lyckat evenemang. I vår app hanterar du effektivt dina insläpps­flöden med QR-kod direkt i valfri smart device med kamera. Vi erbjuder även scanning­utrusning för alla typer av förhållanden och situationer.

Table Management

Hantera bords­bokningar, bords­­layouter & bords­listor. Placera gäster och generera PM och underlag till hovmästare och kök. Vår bordsboknings­­funktionalitet är fullt integrerad med biljett- och kassasystemet, vilket skapar förutsättningar för en sömlös kundresa oavsett försäljningskanal.

Effektiv målgrupps- & kampanj­optimering

Optimera din marknads­kommunikation och nå ut till rätt målgrupp, i rätt kanal, vid rätt tidpunkt genom Ticksters målgrupps- och kampanjverktyg. Samla, mät, optimera. Du äger självklart 100% av din kunddata.

Uppföljning & bokföring

Tickster erbjuder flera färdiga rapporter och dashboards via administrations­gränssnittet Tickster Manager. Alla ekonomiska rapporter och underlag finns tillgängliga i filformatet SIE-4 för import till ekonomi­systemet.

Partners, integrationer & add-ons

Tickster samarbetar med en mängd partners och kan integrera mot ett stort antal produkter för att ytterligare stärka helhetsupplevelsen för dig som arrangör. Nedan ser du ett urval:

Betalsätt

SwishApple Pay Swedbank Pay VISA Mastercard American Express

Marknadsföring

MarketHype Google Tag Manager Datatalks Meta for Business My Club

Ekonomi & redovisning

Caspeco

Evenemangsförsäkring

mySafety

Entrélösningar

Gantner Skidata

#biljettenärbarabörjan…

Kontakta oss…