Ticksters historia

Tickster startades i Arvika 2007 efter att våra grundare länge drivit Arvikafestivalen och såg ett stort behov av ett mer komplett och arrangörs­fokuserat biljettsystem. Det visade sig att biljettsystemet var för bra för att hålla för oss själva, och därför började vi erbjuda systemet till andra arrangörer.

Idag måste man nog beskriva vårt Tickster som en framgångssaga. Från det lilla festivalbolaget vi en gång var, har vi idag förmånen att få jobba med alla typer av evenemang från de minsta till de största.

Vi är övertygade om att våra två viktigaste ingredienser har varit avgörande för att ta oss hit. Vi ska ha Sveriges bästa support till både arrangören och dess biljettköpare. Och vi ska konstant utveckla och förfina våra produkter. Därför har vi idag över 20 utvecklare som dagligen gör Ticksters plattform starkare. Och på andra sidan har vi 25 personer som supportar denna så att du som arrangör kan skapa en oförglömlig kundresa för biljettköpare; Från köpet av biljetten till att de lämnar evenemanget.

Idag har vi kontor i Arvika och Göteborg och letar ständigt efter talanger som vill vara en del av vårt team. Vi är stolta över vår hjälpsamma sam­arbets­kultur, varandras relevanta kunskaper och erfaren­heter men också vårt ständiga fokus på att ha kul tillsammans.

Jobba på Tickster

Kontakta oss…