Klubb & Konsert

Finns det något som slår känslan av när du står och köar till din favoritklubb och hör musiken och publikhavet bakom entrévärdarna? Där börjar upplevelsen på riktigt för besökaren och därför är det viktigt att allt flyter på snabbt och smidigt.

Som det största svenska biljettsystemet har vi många lojala klubbar som länge använt Ticksters system. Pustervik, Nöjesfabriken, Frimis Salonger och Debaser är bara några av de arrangörer som dagligen använder vår plattform för att boka, hantera och utvärdera sina spelningar och event. Med så mycket spänning som ligger i luften när besökarna köar upp utanför er lokal är det viktigt att allt flyter på smärtfritt och att era besökares upplevelse är positiv rakt igenom. Men det är minst lika viktigt att ni efter en lyckad kväll kan sammanställa kvällens utfall i en samlad rapport.

Biljettsystem – extra allt.

Med Tickster sköter ni all er försäljning i ett och samma system; från biljettbokningen online eller biljettköp i dörren, till försäljningen av mat, dryck eller merch. Med allt i ett system är det därför enkelt att dra slutsatser av utfallet av en kväll, våga testa nya idéer, utvärdera och därmed lära er mer om er totala affär.

Några av våra kunder inom klubb & konsert:

Pustervik

Pustervik har sedan 1920-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. I april 2012 öppnades Pustervik i sin nuvarande form efter omfattande renoveringar.

Debaser

Debaser är en rockklubb som 2019 enbart huserar på Hornstulls strand i Stockholm men tidigare även fanns vid Slussen (2002-2013), Medborgarplatsen (2006-2016), Humlegården samt i Malmö (2007-2013).Den har fått sitt...