Museum & Utställning

I takt med att köpbeteenden förändras sätts andra krav på på biljettförsäljning inom segment där man traditionsenligt köpt sin entrébiljett på plats. Museum, utställningar och liknande verksamheter behöver idag kunna möta kunden som vill köpa sin biljett innan sitt besök. För att tillgodose detta behov har Tickster en hel del smarta lösningar.

Ett av Sveriges mest välkända museer är Moderna Museet i Stockholm och Malmö. De har sett fördelarna med att erbjuda förköpsmöjlighet av entrébiljetter via Tickster. Dels finns det en stor andel turistande/resande besökare som har behov av att kunna planera sitt besök och säkerställa att de får plats, dels får arrangören själv en bättre inblick i förväntad besöksvolym. Moderna Museet har även valt att arbeta med Ticksters “slottider” där besökarna har en giltighetstid för entré (vanligtvis 30-60 min per slottid). En mycket effektiv lösning när man som arrangör vill sprida ut besökarna under öppettiderna.

Som komplement till webbförsäljningen kan man också givetvis erbjuda försäljning på plats via biljettkasseprogrammet BoxPoint (där kunden enkelt betalar med kort, kontant eller Swish) dessutom finns Ticksters Ticket Support som kan vara en förlängning av er egen organisation. Härigenom kan vi hjälpa till med beställningar, uppgraderingar, hantera support, svara på övriga frågor som rör er verksamhet och evenemang med en kundnöjdhet som ligger långt över branschsnittet.

Ticksters webshop (ytan där du som arrangör möter dina biljettköpare) har givetvis fullständigt språkstöd för svenska, engelska, norska och danska.

Några av våra kunder inom museum & utställning:

Moderna Museet - Stockholm & Malmö

Moderna Museet är ett av världens ledande museer för modern och samtida konst. Museet är en statlig förvaltningsmyndighet, som sorterar under Kulturdepartementet med uppdraget att visa, spegla, samla och bevara...

Världskulturmuseet

På Världskulturmuseet möter du föremål och berättelser från världens alla hörn i ett prisbelönt hus fullt av överraskningar. Här kan du bara hänga eller utforska vida världen. Välkommen. Världen väntar....

Världskulturmuseet använder: