Sport

Sälj matchbiljetter och säsongskort över nätet eller via kassan i entrén med möjlighet till interaktiva platsval och flera olika betalmetoder. Vi kan erbjuda både design, tryck och leverans av era säsongskort på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

Mobilanpassad shop, mobila biljetter

I dag sker mer än hälften av alla våra biljettköp via mobila enheter och självklart funkar shoppen – inklusive platsval i matcharenan – på de vanligaste mobila enheterna. Biljetterna skickas inte heller med mail utan som en länk vilket gör att de kan laddas ner närsomhelst och i flera format – PDF, Wallet eller som en QR-kod direkt i webbläsaren, som visas upp för scanning i entrén vid ankomst.

Snabba insläpp, snabb försäljning i kassan

Vi har den stora äran och glädjen att – utöver alla våra grymma sport-arrangörer – även arbeta med några av Sveriges största och mest intensiva festival- och konsertinsläpp. Därför är vår entrélösning beprövat snabb, robust och anpassningsbar efter behov.

Vår kassalösning BoxPoint klarar av att hantera allt från snabbt sälj till avancerade försäljningar med varupaket, interaktivt platsval, säsongskort och fakturor. Även entréer kan enkelt hanteras med en inkopplad handscanner.

BoxPoint Mobile är vår app för iOS och Android som gör att du enkelt släpper in era gäster i entréer utan permanenta kassor eller där mobilitet är extra viktigt. Snabbt, smidigt och trådlöst!

Klubben i fokus – inte biljettsystemet

Ticksters biljettsystem är byggt för att lyfta fram ert varumärke som arrangör, och stärka er relation med era besökare. Därför ger Tickster er en egen webbshop med er egen grafiska profil och där ni blir avsändare gentemot biljettköparna. I samma anda styr ni själva färgvalet på de mobila biljetterna och vilka logotyper och bilder som ska synas på PDF-biljetterna.

Merförsäljning deluxe

Tickster har kraftfulla verktyg för försäljning av varor, paket med delad moms och kampanjer. Varför inte erbjuda även middagspaket, presentkort eller merchandise i er webshop? Tickster låter er skapa och kommunicera incitament för att driva försäljningen på ert sätt samt arbeta aktivt mot era kunder! Hos oss äger ni kunddatan och kan enkelt sortera samt exportera den när som helst.

Vad kostar det?

Hos oss betalar ni en fast kommission per såld biljett, oavsett biljettpris. Ni bestämmer själva om ni vill debitera en serviceavgift och detta är en intäkt till er som arrangör. Ett enkelt sätt att själv styra priset via olika kanaler samt täcka vår kommission.

Diagram över arrangörens, Ticksters och bankens del av intäkterna.

Låt oss växa tillsammans!

Tickster har genomfört installationer på sport- och multiarenor över hela landet. Med vår långa erfarenhet och breda kompetens så kan vi hjälpa er med mer än bara ett system – vi bidrar gärna med tjänster såsom projektledning och konsultation för ökad förköpsförsäljning, merförsäljning samt utvecklandet av er entrélösning.

Några av våra kunder inom sport:

Borås Basket

Borås Basket bildades i september 1952 som KFUM Borås. Klubben bedriver herr-, dam-, ungdoms, rullstols-, och Olympic-verksamhet. Herrlaget spelar i Svenska Basketligan herr sedan säsongen 2007/2008.