Nyköpings Arenor väljer Tickster som biljettleverantör.

25 mar 2021 av Fredrick Berntsson

Vi kan stolt meddela att Nyköpings Arenor har valt Tickster som ny leverantör av biljett & kassasystem för alla sina arenor.

Nyköpings Arenor, är en evenemangsarrangör som är en del av Nyköpings kommun. Deras verksamhet omfattar ett brett utbud av olika arenor för både kultur, idrott och mässor.

Tickster kommer vara en viktig del av Nyköpings Arenors digitala resa och framtidsvision som en attraktiv evenemangsarrangör genom att erbjuda en snabb och smidig köpupplevelse för deras evenemang och upplevelser.

Johan Skogsberg, Sales Director på Tickster säger:
“Nyköpings Arenor är en arrangör med stora framtidsambitioner, driv och kompetens. Vi på Tickster är stolta och ser verkligen fram emot att få inleda ett framgångsrikt samarbete och att få vara delaktiga i deras utveckling. Det är dessutom extra kul och utmanande att deras verksamhetsområden är breda och innefattar såväl kultur, ligasport och en massa övriga evenemang. Det ställer extra höga krav på oss och våra lösningar.”

Lars Persson, Verksamhetschef Nyköpings Arenor säger: “Vi har sökt en biljettleverantör som kan matcha de ökade krav vi har i dag, men som också kan vara en samarbetspartner i vår fortsatta utveckling. Med Tickster får vi ett system som är flexibelt och driftsäkert och framförallt lätthanterligt för våra biljettköpare. Vi ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med dem.”

Läs hela pressmeddelandet här: https://newsroom.notified.com/tickster-ab/posts/pressreleases/nykopings-arenor-valjer-tickster-som-biljettl