Värmländskt biljettsystem för Wermland Opera

15 september 2021 av Fredrick Berntsson

Wermland Opera har valt Tickster som helhetsleverantör för sin biljettförsäljning och kommer därmed kunna erbjuda en modern helhetslösning för försäljning av biljetter, pausförtäring samt abonnemang, allt i Wermland Operas egna varumärke.

Johan Skogsberg, försäljningschef på Tickster säger:
“Det är alltid kul när fler arrangörer ger oss förtroendet att bli deras systemleverantör, men extra kul när två stora värmländska aktörer kan samverka. Vi på Tickster värderar vår lokala anknytning till de värmländska skogarna och den svenska marknaden högt. Vi visar att ett värmländskt företag kan konkurrera ut stora internationella spelare både på både på produkt och servicenivå.”

Wermland Opera förser värmlänningar och tillresande med ett brett urval av opera-, musikal- och orkesterproduktioner av hög konstnärlig kvalitet.

Wermland Opera har rykte om sig att vara nyskapande och djärv, både i verkval och utförande. Inom både opera och musikal presenterar Wermland Opera ofta sverige- och nordenpremiärer, men även klassiska stycken i en något nyare kostym.

Pernilla Bergland Eduard, Marknadschef på Wermland Opera säger:
“Wermland Opera ser fram emot att jobba med Tickster som helhetsleverantör för all vår försäljning. Försäljningslösningarna som Tickster erbjuder är en viktig del för att underlätta köpupplevelsen för våra kunder. Tickster levererar en modern, snabb och smidig köpupplevelse, vare sig våra kunder besöker vår biljettkassa, köper abonnemang eller förtäring till vårt operacafé. Det är extra kul att två stora värmländska aktörer kan jobba tillsammans.”

Kontakta oss…